Dat is Zwolle

Het idee was er al een tijdje, maar toch werd het nooit uitgevoerd: mijn persoonlijke blog over Zwolle.

Mijn vriend opperde het idee in april al eens, ik was gelijk enthousiast. In het verleden, voordat vloggen en bloggen een ding was, heb ik altijd een blog gehad. Ik hou van schrijven, foto’s maken en ik ben ook best een beetje een nerd. Het logo voor Dat is Zwolle werd nog diezelfde week gemaakt, Instagram en Facebook werden aangemaakt en toen… lag het stil.

Eind oktober op een zondagmiddag zaten mijn vriend en ik in een cafe in Meppel (tja, soms ben ik ook even de stad uit). We zaten weer eens te brainstormen over van alles en nog wat. Toen besloot ik de knoop door te hakken, ik zou een blog gaan starten in en over Zwolle.

De volgende dag registreerde ik dit domeinnaam en werd ik actief op Instagram. En nu, een ruime maand later, is de blog live. Vanaf vandaag zal ik je regelmatig voorzien van stukjes tekst over Zwolle. Niet alleen de leukste eettentjes komen voorbij, maar ook leuke en gezellige winkels en informatieve blogs. Allemaal op een leuke en persoonlijke manier.

Wil je meer over mij weten? Dat kun je lezen op deze pagina.

Ik hoop dat je met veel plezier de blogs zult lezen. Ben je benieuwd naar een specifiek restaurants, heb je vragen of tips? Neem gerust contact met mij op via een privé berichtje op Instagram of stuur een mailtje.