Giveaway: print Schetsfabriek

Om te vieren dat de blog online staat heb ik een leuke giveaway geregeld. Ik mag een (nu nog) exclusieve print weggeven van de schets met de skyline van Zwolle die gemaakt is door Schetsfabriek oftewel Stefanie.

Stefanie Jansen is 35 jaar en woont met haar vriend en twee kinderen in Zwolle. Ze maakt persoonlijke illustraties en portretten in opdracht onder de naam Schetsfabriek. Tekenen deed ze als kind al en die passie heeft ze weer helemaal teruggevonden. Een mooie illustratie van Zwolle kon niet achterblijven. 

Stefanie is regelmatig in de stad te vinden. Even struinen, naar de markt, gezellig koffie doen of een wijntje. Haar favoriete hotspots zijn Jantjeslief voor een lekkere lunch of een koffie en een wijntje drinken doet ze graag bij het Refter of wijnbar Oak. 

Bekijk nu de Dat is Zwolle Instagram voor de winactie, doe mee en maak kans op deze toffe illustratie op A4 formaat. Hij is nog niet te koop, dus je kunt ‘m als eerste in je huis hebben pronken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *