Wanna Waffle

Sinds een jaar zit Wanna Waffle in de Sassenstraat. Een zaak die gerund wordt door het stel Jeroen en Laura. Bij Wanna Waffle kun je terecht voor zoete en hartige waffels. Geen fan van wafels? Je kunt er ook terecht voor gebak, ontbijt, salades of een gezellige borrel.

Op een gezellige vrijdagmiddag ging ik samen met mijn twee kids heen voor een wafel en een kop koffie. Bij binnenkomst doet het knus en warm aan. Het is gezellig druk in de zaak wanneer wij er zijn.

We gaan vlakbij de bar zitten en mijn zoon ziet een aantal mini wafels liggen. Hij is teleurgesteld door het formaat, maar wanneer hij hoort dat dit een lekkernij is die je krijgt bij het bestellen van een kop koffie is hij er qua drinken snel uit. Een cappuccino graag! Ik bestel ook een cappuccino en mijn dochter gaat voor een fristi.

Dan moeten we nog kiezen voor welke wafel we gaan. De kids zijn er al snel uit: voor hen moet het een unicorn wafel worden. Met ijs, glitters en een hoorn. Ik twijfel tussen zoet en hartig. Uiteindelijk besluit ik voor zoet te gaan en neem mijzelf voor om volgende keer echt voor een hartig exemplaar te gaan.

De wafels worden redelijk snel geserveerd. De kids komen tot de conclusie dat ze net zo lief een kale wafel hadden gehad. Het is voor hen veel te veel, maar lekker vinden ze het wel. Ik ging voor de White Chocolatewaffle, een goede keus!

Wanna Waffle is een aanrader. De wafels en koffie is top en de bediening is erg vriendelijk, ook tegen mijn nieuwsgierige zesjarige. Deze plek is dan ook een tip met kids. Er staat wat speelgoed en er is keuze uit drie wafels voor de kleintjes.

Wanna Waffle, Sassenstraat 3. Klik hier voor de website.